mail-16  GDPR, reklam & marknadsföring     mail-16  Enskilda upplysningar     mail-16  E-postkontakt     phone-16  Telefonkontakt
 

Produkter

 

Kategorier

Indelning av kategorier är baserad på Skatteverkets koder för ägartyper och fastighetstyper. Nedan kan ni se vilka av dessa typer vi utgått från i respektive kategori. Här kan ni se en komplett redovisning av alla typkoder. Utifrån denna lista kan ni sedan beställa sådant som ni inte hittar bland våra kategorier.

 

Saknar ni en målgrupp?

Hittar ni inte det ni söker? Läs mer om typkoder och beställ sådant som ni inte hittar bland våra fördefinierade kategorier.

Villaägare register

Villaägare register

Villaägare register

Villaägare motsvaras av ägartyp "00:Fysisk person" och fastighetstypen är "220:Småhusenhet, Helårsbostad för 1-2 familjer".Vi levererar Villaägare register som standard i Excel-format och på färdigutskrivna adressetiketter som tillval.

Välj mellan taxerad eller lagfaren ägare. Det finns även möjligheten att välja ingetdera och då är det fråga om "Villaboende", dvs. inte ägaren. Exempelvis kan ju någon bo i en villa på en viss adress utan att själv äga bostaden. Som standard levereras inte dessa adresser med telefonnummer men väljer man "Villaboende" kan man lägga till telefonnummer som ett tillval.

Villaägare kan selekteras fram utifrån nedanstående parametrar:

  • Geografiskt område
  • Taxeringsvärde
  • Strandavstånd
  • Vattenförsörjning
  • Avlopp (kommunalt eller eget avlopp)

Leverans sker normalt i MS Excel-format eller som färdigutskrivna adressetiketter. Leveranstiden för denna typ av adresser är 1-2 arbetsdagar.« Tillbaka/Alla kategorier Beställ »

 

Alla kategorier

 
Fastighetsregistret i Gävle AB
Besöksadress: Drottninggatan 9, 80320 Gävle. Postadress: Box 6032 800 06 Gävle.
© 2012 - Alla rättigheter tillhör Fastighetsregistret i Gävle AB.