mail-16  GDPR, reklam & marknadsföring     mail-16  Enskilda upplysningar     mail-16  E-postkontakt     phone-16  Telefonkontakt
 

Produkter

 

Kategorier

Indelning av kategorier är baserad på Skatteverkets koder för ägartyper och fastighetstyper. Nedan kan ni se vilka av dessa typer vi utgått från i respektive kategori. Här kan ni se en komplett redovisning av alla typkoder. Utifrån denna lista kan ni sedan beställa sådant som ni inte hittar bland våra kategorier.

 

Saknar ni en målgrupp?

Hittar ni inte det ni söker? Läs mer om typkoder och beställ sådant som ni inte hittar bland våra fördefinierade kategorier.

Bostadsrättsinnehavare

Bostadsrättsinnehavare

Bostadsrättsinnehavare

För bostadsrättsinnehavare är vi inte i behov av vare sig ägartyp eller fastighetstyp. Urvalet av adresser till boende görs efter andra parametrar.Genom oss går det bra att beställa fram adressuppgifter och telefonnummer till personer som bor i bostadsrätt.

Bostadsrättsinnehavare kan selekteras fram utifrån nedanstående parametrar:

  • Geografiskt område
  • Ålder
  • Kön

Vi levererar som standard en person per hushåll med uppgifter om Namn, adress, postnummer och ort. Tillval finns i form av telefonnummer, NIX-markering, NIX-fritt samt ålder och kön.

Leverans sker normalt i MS Excel-format eller som färdigutskrivna adressetiketter.Leveranstiden för denna typ av adresser är 2-3 arbetsdagar.« Tillbaka/Alla kategorier Beställ »

 

Alla kategorier

 
Fastighetsregistret i Gävle AB
Besöksadress: Drottninggatan 9, 80320 Gävle. Postadress: Box 6032 800 06 Gävle.
© 2012 - Alla rättigheter tillhör Fastighetsregistret i Gävle AB.