mail-16  GDPR, reklam & marknadsföring     mail-16  Enskilda upplysningar     mail-16  E-postkontakt     phone-16  Telefonkontakt
 

Produkter

 

Kategorier

Indelning av kategorier är baserad på Skatteverkets koder för ägartyper och fastighetstyper. Nedan kan ni se vilka av dessa typer vi utgått från i respektive kategori. Här kan ni se en komplett redovisning av alla typkoder. Utifrån denna lista kan ni sedan beställa sådant som ni inte hittar bland våra kategorier.

 

Saknar ni en målgrupp?

Hittar ni inte det ni söker? Läs mer om typkoder och beställ sådant som ni inte hittar bland våra fördefinierade kategorier.

Ägare av skogsfastighet

Ägare av skogsfastighet

Register Skogsfastigheter

Flera fastighetstyper, 100 t.o.m. 890, kan innefatta skog samt att ägartypen teoretiskt kan vara allt från 00 t.o.m. 99.
En skogsfastighet kan ägas av både privatpersoner och företag. En ägare kan äga flera skogsfastigheter och en skogsfastighet kan ägas av flera ägare. Det som man i regel vill i ett adressregister är att få med unika ägare och inga dubbletter. Vi dubbletteliminerar och levererar varje ägare endast en gång som standard.Ägare av skogsfastighet kan selekteras fram utifrån nedanstående parametrar:

  • Geografiskt område
  • Typ av ägare
  • Typ av fastighet
  • Taxeringsvärde
  • Areal

Leverans sker normalt i MS Excel-format eller som färdigutskrivna adressetiketter.

Leveranstiden för denna typ av adresser är 1-2 arbetsdagar.« Tillbaka/Alla kategorier Beställ »

 

Alla kategorier

 
Fastighetsregistret i Gävle AB
Besöksadress: Drottninggatan 9, 80320 Gävle. Postadress: Box 6032 800 06 Gävle.
© 2012 - Alla rättigheter tillhör Fastighetsregistret i Gävle AB.