mail-16  GDPR, reklam & marknadsföring     mail-16  Enskilda upplysningar     mail-16  E-postkontakt     phone-16  Telefonkontakt
 

Produkter

 

Kategorier

Indelning av kategorier är baserad på Skatteverkets koder för ägartyper och fastighetstyper. Nedan kan ni se vilka av dessa typer vi utgått från i respektive kategori. Här kan ni se en komplett redovisning av alla typkoder. Utifrån denna lista kan ni sedan beställa sådant som ni inte hittar bland våra kategorier.

 

Saknar ni en målgrupp?

Hittar ni inte det ni söker? Läs mer om typkoder och beställ sådant som ni inte hittar bland våra fördefinierade kategorier.

Adresser till bostadsrättsföreningar

Adresser till bostadsrättsföreningar

Adresser till bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar motsvaras av ägartyp "53:Bostadsrättsförening" och fastighetstypen i detta fall kan vara allt i intervallet 300-399.
Bostadsrättsföreningsregistret innehåller Sveriges samtliga bostadsrättföreningar och informationen uppdateras dagligen mot bl.a. Lantmäteriet och Bolagsverket vilket gör att registret håller en mycket hög kvalitet.

Bostadsrättsföreningarna kan selekteras fram utifrån följande parametrar:

  • Län
  • Kommun
  • Postnummer
  • Antal lägenheter
  • Boarea
  • Ålder på byggnad
  • Ålder på förening

Man kan med fördel beställa adresser till bostadsrättsföreningar för t.ex. reklamutskick eller telefonbearbetning sv styrelsemedlemmar.

Adresser till bostadsrättsföreningar levereras som standard i MS Excel-format med två flikar:

Flik nr1 - Alla styrelsemedlemmar
Inkluderar alla bostadsrättsföreningar med alla styrelsemedlemmar. Minst tre medlemmar per förening. Kan användas då man vill kommunicera med hela styrelsen.

Flik nr2 - En styrelsemedlem per bostadsrättsförening
Inkluderar endast en styrelsemedlem per förening, företrädelsevis Ordförande. Denna variant lämpar sig om man vill bearbeta en person per förening.

För varje förening finns minst ett telefonnummer och detta är till en styrelsemedlem. I många fall förekommer flera telefonnummer till flera styrelsemedlemmar i en och samma förening. Med andra ord är en stor del av styrelsemedlemmarna i en och samma förening nummersatta. Det är däremot sällsynt att alla är nummersatta. E-postadresser finns ej då det inte är tillåtet att skicka e-post till privatpersoner.

Leverans sker normalt i MS Excel-format eller som färdigutskrivna adressetiketter. Leverans av bostadsrättsföreningsregister sker normalt samma dag.

Se även produkten "Bostadsrättsinnehavare".« Tillbaka/Alla kategorier Beställ »

 

Alla kategorier

 
Fastighetsregistret i Gävle AB
Besöksadress: Drottninggatan 9, 80320 Gävle. Postadress: Box 6032 800 06 Gävle.
© 2012 - Alla rättigheter tillhör Fastighetsregistret i Gävle AB.