mail-16  GDPR, reklam & marknadsföring     mail-16  Enskilda upplysningar     mail-16  E-postkontakt     phone-16  Telefonkontakt
 

Produkter

 

Kategorier

Indelning av kategorier är baserad på Skatteverkets koder för ägartyper och fastighetstyper. Nedan kan ni se vilka av dessa typer vi utgått från i respektive kategori. Här kan ni se en komplett redovisning av alla typkoder. Utifrån denna lista kan ni sedan beställa sådant som ni inte hittar bland våra kategorier.

 

Saknar ni en målgrupp?

Hittar ni inte det ni söker? Läs mer om typkoder och beställ sådant som ni inte hittar bland våra fördefinierade kategorier.

Ägare till Fritidshus

Ägare till Fritidshus

Ägare till Fritidshus

Fritidhusägare motsvaras av ägartyp "00:Fysisk person" och fastighetstypen är "221:Småhusenhet, Fritidsbostad för 1-2 familjer".

* Typkod 221 har utgått och uppgått i 220. Det finns däremot andra möjligheter att hitta motsvarigheten till fritidshus. Hör av er till oss!

Välj mellan taxerad eller lagfaren ägare. Här kan man få dels standardadresser till fritidshusen, men det man i regel vill få fram är adresserbara adresser, d.v.s. adresser till fritidshusägarens hemadress (huvudbostad). Vi levererar som standard adresser hem till ägaren och en adress per fastighet.

Fritidshusägare kan selekteras fram utifrån nedanstående parametrar:

  • Geografiskt område
  • Taxeringsvärde
  • Yta
  • Strandavstånd
  • Vattenförsörjning
  • Avlopp (kommunalt eller eget avlopp)

Adressregister över fritidshusägare kan med fördel användas för utskick av reklam, information etc. Leveranstiden för denna typ av adresser är 1-2 arbetsdagar.« Tillbaka/Alla kategorier Beställ »

 

Alla kategorier

 
Fastighetsregistret i Gävle AB
Besöksadress: Drottninggatan 9, 80320 Gävle. Postadress: Box 6032 800 06 Gävle.
© 2012 - Alla rättigheter tillhör Fastighetsregistret i Gävle AB.