mail-16  GDPR, reklam & marknadsföring     mail-16  Enskilda upplysningar     mail-16  E-postkontakt     phone-16  Telefonkontakt
 

Produkter

 

Kategorier

Indelning av kategorier är baserad på Skatteverkets koder för ägartyper och fastighetstyper. Nedan kan ni se vilka av dessa typer vi utgått från i respektive kategori. Här kan ni se en komplett redovisning av alla typkoder. Utifrån denna lista kan ni sedan beställa sådant som ni inte hittar bland våra kategorier.

 

Saknar ni en målgrupp?

Hittar ni inte det ni söker? Läs mer om typkoder och beställ sådant som ni inte hittar bland våra fördefinierade kategorier.

Privata fastighetsägare

Privata fastighetsägare

Register över privata fastighetsägare

Privata fastighetsägare motsvaras av ägartyp "49:Övriga AB" och fastighetstypen i detta fall väljer ni själva i intervallet 100-890.
Ägartypen för kategorin "Privata fastighetsägare" är normalt ett aktiebolag men det går bra att titta på andra ägartyper.

Vanliga sökningar är t.e.x:

  • Privata fastighetsägare hyreshus
  • Privata fastighetsägare industrifastigheter
  • Privata fastighetsägare tomtmark

Fastighetstypen kan var allt från industrilokaler till hyresfastigheter. En ägare kan äga flera fastigheter och en fastighet kan ägas av flera ägare. Det som man i regel vill i ett adressregister är att få med unika ägare. Dvs. för varje fastighet finns en ägare och har vi då 100 fastigheter med samma ägare vill man oftast inte ha dubbletter, utan endast en post med just den ägaren. Om man ändå vill ha en post för varje fastighet så riskerar man att få med samma ägare flera gånger, men det kan finnas fall då man ändå vill ha registret på det sättet. Vi dubbletteliminerar som standard och levererar varje ägare endast en gång.

Privata fastighetsägare kan selekteras fram utifrån nedanstående parametrar:

  • Privata fastighetsägare hyreshus
  • Privata fastighetsägare industrifastigheter
  • Privata fastighetsägare tomtmark

Leverans sker normalt i MS Excel-format eller som färdigutskrivna adressetiketter. Leveranstiden för denna typ av adresser är 1-2 arbetsdagar.« Tillbaka/Alla kategorier Beställ »

 

Alla kategorier

 
Fastighetsregistret i Gävle AB
Besöksadress: Drottninggatan 9, 80320 Gävle. Postadress: Box 6032 800 06 Gävle.
© 2012 - Alla rättigheter tillhör Fastighetsregistret i Gävle AB.